Espais de relació

IMG_2499El projecte ICI es desenvolupa a partir d’espais de relació i de treball conjunt entre les diferents persones que viuen i treballen a Badalona Sud.

 L’objectiu és mantenir, millorar i establir relacions entre ciutadans i ciutadanes, recursos tècnics i administracions, per compartir recursos, sabers i experiències i generar un coneixement compartit sobre Badalona Sud.

Aquest coneixement ens permetrà detectar les principals necessitats, reptes i desitjos per als nostres barris i abordar-los des de la participació, la implicació i la coresponsabilitat dels tres protagonistes de la vida comunitària.

Es contemplen 4 espais de relació:

  •  Espai de Relacions Institucionals

 Aquí hi participen els representats de l’Administració local, en el nostre cas l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud. Es realitza un seguiment del projecte a nivell de districte, emmarcant-lo també a nivell de ciutat.

  • Espai Tècnic de Relació

Aquest espai està adreçat als recursos tècnics del territori. L’objectiu és compartir informacions, coneixements i recursos per consolidar una cultura de treball col·laborativa, que permeti un major adequació de les nostres actuacions a les necessitats reals del territori i la creació d’accions conjuntes per abordar aquestes necessitats de manera integral i transversal, des de la perspectiva comunitària i la mediació intercultural.

 L’Espai Tècnic de Relació (ETR), es divideix en dos: ETR nucli, que fa un seguiment més proper del projecte i un ETR ampli que es manté informat del procés i dels avenços del projecte.

  •  Espai de Relacions Ciutadanes

 Aquest espai està dedicat als veïns i les veïnes. L’objectiu és afavorir la participació des d’una perspectiva intercultural i inclusiva, per garantint la participació de qualsevol persona del territori.

  •  Trobades comunitàries

En aquestes trobades hi participen els tres protagonistes: l’Administració, els recursos tècnics i la ciutadania. Són moments per a compartir el procés, les accions realitzades, els principals resultats i per fer propostes de futures actuacions.

Si vols participar  de l’Espai de Relacions Ciutadanes o de l’Espai Tècnic de Relacions envia’ns un correu a icibadalonasud@surt.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s