Juntes, som més fortes

El dia 7 de març, com cada any, Badalona Sud es va vestir amb el llaç lila per celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Ben d’hora al matí, ens trobàvem unes quantes dones de diferents entitats a la Plaça Sant Elies per començar a preparar totes les activitats que s’oferirien de les 10 fins les 12.30 per a totes aquelles dones del territori. Gràcies al treball conjunt i a la organització prèvia, el matí del 7 de març va estar ple d’activitats: taller de henna, concurs de menjar, frases de lluita en tots els idiomes, sinònims i definicions de la paraula dona, xapes amb lemes feministes i llaços brillants, un photocall…

Així, vam poder gaudir d’una bona part del matí. I després, ens vam emocionar escoltant cançons i poemes recitats per diferents dones del territori, vam cantar totes plegades i vam posar fi a l’acte amb la lectura del manifest en diferents idiomes. Van haver-hi moments de tot: de riures, de lluita, d’emoció, de compartir… i vam passar un bon matí plegades commemorant la el Dia Internacional de la Dona.

Però aquí no s’acaba tot! A la tarda, infants i adolescents de diferents entitats també van tenir la seva estona de celebració del dia. La Plaça Roja va acollir tota mena d’activitats relacionades amb la dona i el gènere. Vam saltar, vam córrer, vam jugar, vam preguntar i vam compartir tot aprenent i sensibilitzant-nos entorn al tema. Gràcies a totes les entitats que van assistir i col·laborar aportant algun taller i a tots els infants i adolescents que van venir amb moltes ganes de participar!!

Feliç Dia de la Dona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s