A Badalona Sud ens volem lliures i vives!

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones, a Badalona Sud es va voler commemorar tal data amb la realització d’un acte comunitari.
L’acte va començar a les 10h del matí a la Plaça Roja, on les persones assistents es van poder realitzar les seves pròpies xapes, amb lemes com “No és No”, “Prou violències masclistes” i “A Badalona Sud, trenquem l’espiral de violència vers les dones”. També van poder participar de la dinàmica de la Piràmide, on es pretenia visibilitzar les violències masclistes més invisibles als ulls de la gent. Tot això acompanyat d’unes infusions ben calentes per combatre el fred de la tardor i envoltades de l’espiral de sabates vermelles instal·lada a la plaça.

Tot i que les condicions meteorològiques no acompanyàvem es va realitzar la part final de l’acte al Casal Cívic. Aquesta constava d’un teatre fòrum realitzat pel grup teatral Amb Veu de Dona – AVV Maresme on les actrius van representar diferents situacions quotidianes on les dones poden ser víctimes de violència masclista. Posteriorment es va iniciar un seguit d’intervencions on les persones assistents van poder comentar les situacions que s’havien representat.

Finalment l’acte va concloure a les 12h amb la lectura del Manifest de Badalona Sud amb motiu del 25N ( MANIFEST 25 N Bdn Sud) a càrrec d’una membre del grup Dones i Barri en Xarxa.

All-focus

Gràcies a totes les entitats i serveis del territori que van donar un cop de mà en la preparació de l’acte i a totes les entitats i persones a títol individual que ens van voler acompanyar en aquest dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s