A l’estiu a Badalona Sud, art per la convivència

Aquest ha estat el 4rt any  que s’ha celebrat als barris del sud de Badalona l’Escola Oberta d’Estiu “a la plaça! Un estiu d’art per la convivència”, una iniciativa impulsada des del projecte ICI i organitzada conjuntament amb diferents entitats i administracions i en la que també s’ha comptat amb la col·laboració de diversos agents del territori. Amb l’art com a el fil conductor , s’han realitzat al llarg del mes de juliol un seguit d’activitats a diferents espais del barri en les que han participat al voltant d’un miler d’infants i joves.

Però, ben bé que hem fet durant aquests dies d’aprenentatges, relacions, convivència i de vida a l’espai públic? Doncs …

Hem pogut continuar aprenent elements de la cultura popular i tradicional amb el taller de danses i balls populars amb la col·laboració de membres de l’Esbart Sant Jordi.

Hem gaudit d’estupendes i saboroses propostes culinàries amb el taller de cuina saludable “con mucho gusto” amb les magnífiques aportacions del grup de chefs de l’entitat Cointegra.

De la mà de l’equip d’educadors/es de carrer, hem fet esport i altres activitats artístiques a la pista de Joan XXIII i també hem jugat a diferents jocs de taula a la Plaça Camarón de la Isla.

Amb l’associació lo Relacional hem transformat un altre espai del barri, omplint de color i alegria la zona entre av. Marquès de Mont-Roig i c/Alfons XII al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes (què? Què encara no t’has passat a veure-ho?? Doncs et convidem a que et donis una volteta per allà).

I també amb els petits i grans de les entitats socioeducatives que han participat de les diferents propostes així com amb famílies del barri, hem tingut temps de celebrar que ha arribat l’estiu on tota cuca viu a ritme dels Roleguita  & Boquerón.

Com veieu, un mes de juliol ple d’activitat, on un cop més hem pogut gaudir dels carrers, de les places, dels nostres veïns i veïnes i de l’alegria de l’estiu.

Gràcies a totes les entitats, administracions i persones que ho heu fet possible així com a totes les persones participants.

L’any que vé …més i millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s