L’Escola Oberta d’Estiu torna a Badalona Sud en la seva quarta edició

Un any més, arriba l’Escola Oberta d’Estiu de Badalona Sud, una iniciativa emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que impulsa l’Obra Social ”la Caixa” en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, el Consorci Badalona Sud i la Fundació Surt.

La iniciativa proposa una programació d’activitats de lleure educatiu per infants i joves organitzada  per diverses entitats socioeducatives i administracions del territori, pensades per afavorir les relacions de convivència entre els infants i joves del Districte 6.

Sota el nom “A la plaça! Un estiu d’art per la convivència”, es desenvoluparan activitats i tallers entre el 25 de juny i el 20 de juliol a diversos punts del barri:

Tallers de balls populars, cuina saludable, tabalers, activitats d’aigua i intervenció urbana pels casals d’estiu del Districte 6.

Activitats Obertes:

Dilluns i dimecres de 10:30 a 12:30h taller d’Intervenció Urbana al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes entre Av. Marquès Mont-Roig i C/Alfons XII.

Tots els dimecres de 17 a 19:30h obrim la pista Joan XXIII, veniu a jugar!.

Divendres 29 de juny i divendres 13 de juliol a les 12:30h Jocs de Taula al costat de la pista de la Pl. Camarón de la Isla.

Dimecres 18 i divendres 20 de juliol de 17 a 19:30h vine a pintar i omplir de color la pista Joan XXIII.

Festa d’estiu per infants i joves: Cercavila de cultura popular i concert amb “Roleguita & Boquerón” l’11 de juliol a partir de les 10:30h al C/Motril.

Calenteu motors que això arrenca!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s