Dia de la Dona a Badalona Sud 2018

DIA DE LA DONA'18

Passades les nevades i el fred hivernal dels darrers dies, iniciem la setmana de la Dona recuperant l’escalfor del bon solet, que ens acompanya al llarg del munt d’activitats previstes als nostres barris.

Comencem el dilluns a la tarda al Casal Cívic Sant Roc amb la xerrada: Mujeres trabajadoras ¿sueldo o limosna? Organitzada des de Dones i Barri en Xarxa.

 

Seguim el dimecres 7 de març a la tarda amb la celebració de ReGenerem la Plaça, un munt d’activitats amb perspectiva de gènere per a infants i joves a la plaça Camarón.

Les activitats estaven divides en dos espais. L’espai infantil, dirigita a infants de sis a dotze anys, ha estat dinamitzat pel grup de voluntàries de l’Escola Mare de Dèu de l’Assumpció (amb el suport de l’equip d’educadores de carrer i l’equip ICI) i la Biblioteca de Sant Roc. L’espai jove ha estat dinamitzat pels propis joves de les diverses entitats socioeducatives del territori, després d’un procés previ de treball conjunt per formar-se i prepar les diverses activitats pel Dia de la Dona. Han participat en aquest procés les següents entitats: Aldees Infantils, la Fundació Ateneu Sant Roc, la Fundació Carles Blanch i Entorn Escolar (Casal dels Infants). A l’espai jove també s’ha comptat amb els i les joves dinamitzadores vinculades al programa PIDCES.

El propi 8 de març, dia de la Dona, està convocada vaga general. Com a Fundació Surt tanquem i ens hi adherim.

Al dia següent continuem amb la celebració del Dia de la Dona a Badalona Sud amb l’acte Sense les Dones el Món No Funciona, amb lectura de manifest, poemes… per a la conscienciació del paper de les dones i la diversitat existent als nostres barris. Hi han participen Dones i Barri en Xarxa, En Veu de Dones (AVV Maresme), Aldua, Grandioses i el grup Kali (Secretariado Gitano).

Una abraçada ben gran a totes les que heu participat al llarg de tots els actes de la setmana de la Dona!! Ens seguim veient pels nostres barris, salut!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s