L’ESPAI TÈCNIC DE RELACIÓ GLOBAL CELEBRA UNA TROBADA

El passat 6 de juliol a la Residència de persones amb discapacitat física de Sant Roc vam realitzar una trobada de l’Espai Tècnic de Relació Global. Aquest espai, que està obert a la participació de totes les persones tècniques del territori independentment del seu àmbit d’actuació, té per objectiu afavorir la relació entre els diferents professionals i contribuir a l’articulació del treball comunitari de Badalona Sud.

Envoltats de la tranquil·litat que ens brinda el jardí de la Residència, iniciem la jornada presentant en quin punt es troba el procés comunitari intercultural i quin ha estat el camí recorregut fins al moment. Tot i que aquest any ha servit per, a partir del diagnòstic, començar a generar propostes d’actuació des dels diferents espais de treball i posar en marxa el projecte innovador “a la plaça! Dinamització de l’espia públic per a la convivència”, es conclou amb la necessitat d’acabar de concretar les diferents accions i projectes que recollirà la Programació Comunitària Intercultural de Badalona Sud.

A continuació, iniciem una dinàmica participativa al voltant del treball en xarxa a partir de diferents grups de treball i una posterior plenària que serveix per identificar les debilitats i fortaleses d’aquest treball al territori i veure possibilitats per potenciar-lo. Es destaca la necessitat que els diferents tècnics disposin d’un temps de la seva jornada pel treball en xarxa, la importància de realitzar espais de trobada intersectorial com aquest amb major periodicitat i dotats d’un contingut clar i buscar fórmules per assegurar la sostenibilitat d’aquestes dinàmiques i espais de treball.

Per acabar, encetem un espai més informal per la conversa i la relació entre els diferents participants acompanyats d’un vermut d’estiu.

IMG_20170706_121620

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s