Grandioses Badalona

Des del passat mes de novembre s’està desenvolupant a Badalona Sud el projecte Grandioses de la Fundació Surt, un projecte que proposa un procés comunitari adreçat a la millora de la qualitat de vida especialment de les dones grans, des de l’empoderament i la participació activa d’aquestes dones en la seva comunitat. En paral·lel la iniciativa també s’està realitzant  al barri del Raval de Barcelona.

Amb la memòria col·lectiva del barri com a fil conductor, la proposta es concreta al territori en diferents sessions-tallers setmanals on es porten a terme una gran diversitat d’accions dirigides a investigar, experimentar i viure l’espai públic. En aquest sentit, s’han realitzat tallers de memòria oral a través de tertúlies i col·loquis, activitats plàstiques i de creativitat, dinàmiques participatives, tallers d’escriptura, etc. amb les que s’està recollint els sabers i experiències d’aquest grup de dones.

Tanmateix la proposta està resultant ser una oportunitat per posar en valor i reconèixer l’aportació d’aquestes dones en la construcció i vida del barri així com una eina per identificar possibles necessitats d’aquest col·lectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s