Con mucho gusto! a l’estiu

IMG_5239 (1)

Pels més petits el taller sensorial, pels grans i joves els de circ i intervenció urbana i pels mitjans… con mucho gusto!

Els grups de mitjans dels diversos casals d’estiu del districte 6 han participat en l’edició d’estiu del Con mucho gusto! El taller de cuina saludable del que ja s’han fet vàries edicions al llarg de dos anys. En aquesta ocasió, s’han mesclat dos grups de mitjans de diversos casals i, dividits per grups de cinc o sis infants, han cuinat conjuntament amb dones del barri suculents plats d’estiu. En total el taller s’ha fet tres vegades en dies diferents per donar cabuda a tots els casals.

Als grups de infants han tingut que improvisar un plat en base a uns aliments que han buscat pel patí de l’institut Eugeni d’Ors. Així que la carta ha estat ben diversa, un seguit de plats amb cuina freda que ens han omplert la panxa a mig matí. Clar! Després de cuinar, ens ho hem menjat tot! Un menú que ha anat des de tomàquets farcits i rotllets de carbassó a creacions amb xocolata i plàtans, passant pel guacamole i la pinya farcida.

Un menú per llepar-se als dits!

Gràcies a totes les entitats, infants i equips de monitores que hi heu participat! I sobretot, gràcies a les dones del barri que heu vingut al taller pel cop de mà i les bones rialles. Una abraçada a tots i totes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s