Festa final de l’Escola Oberta d’Estiu

Sant Roc29

Ja està acabant el juliol i les activitats d’estiu finalitzen… però encara ens queda la Festa final de les activitats compartides entre casals!! Celebrem la festa a l’espai on s’ha intervingut al llarg del mes de juliol i hi són presents els infants i joves que han participat a les diverses activitats que s’han realitzat conjuntament entre els casals al llarg del juliol: intervenció urbana, taller de circ, taller de cuina saludable (¡Con mucho gusto!) i el taller sensorial.

La festa inicia amb l’explicació, a càrrec d’un infant i una monitora, dels tallers on han participat. Seguidament ens aixequem d’un salt i ens posem a ballar amb la música de’n Landry el Rumbero!!

Un cop acabat el ball, dinem plegats a la plaça i… a remullar-se!! Guerra d’aigua a la pista de bàsquet!! Una bona remullada, ideal per refrescar-se i superar el calorós juliol.

Els casals d’estiu del Districte 6 que han participat a les diverses activitats de l’Escola Oberta d’Estiu han estat: Fundació Ateneu Sant Roc, Comunicart, CEEB, Cibercaixa, Entorn escolar, Centre Sant Jaume, Fundació Pere Closa i la Betsaida.

Moltes gràcies a tots i totes!! Ens veiem al proper estiu!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s