Con mucho gusto, edició cuina i literatura

IMG_9103

Es temps de roses, llibres i dracs i per celebrar el Sant Jordi hem decidit fer un nova edició de Con mucho gusto, tot mesclant cuina i literatura.

Per resguardar-nos del vent i de les pluges sobtades de primavera, ens reunim a la cuina del Casal Cívic de Sant Roc (la rampa) amb un menú carregat de paraules de clàssics de la literatura. Una mica de recerca ens ha permès trobar plats significatius que surten en llibres, amb el resultat de tenir sobre la taula un menú senzill i divers.

La Nabila i la Nawal, del Punt de Nouvinguts, ens ensenyen a cuinar briouat, que apareix com a plat protagonista d’un conte del llibre Aroma Árabe: recetas y relatos. Les dones del taller de memòria del Consorci de Badalona Sud ens mostren com es fan unes bones torrijas, del llibre Agua para chocolate. També fa aparició un clàssic de la literatura castellana, El Quijote, amb el plat anomenat duelos y quebrantos. I per últim, Daevinderjit Singh prepara un bon grapat de pakores amb salsa de menta. Acompanyant aquest suculent menú bevem un bon té marroquí.

IMG_9102

IMG_9111

Passada més d’una hora de converses i riures mentre ens embrutem les mans a la cuina, arriba el moment de menjar-s’ho tot. Acabat el tiberi, marxem cap a casa contents de conèixer nous plats i de viure la diversitat dels nostres barris.

Ens trobem a l’edició d’estiu de Con mucho gusto!!! Salut i bona cuina!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s