Jornada Convivència Intercultural a Badalona Sud

Jornada_Convivencia_intercultural_BAdalona_Sud

Des del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que estem desenvolupant als barris d’Artigues, El Remei i Sant Roc de Badalona, ens plau convidar-vos a la Jornada sobre Convivència Intercultural que tindrà lloc el proper dimarts 15 de març. La jornada està pensada per poder compartir un espai de diàleg sobre gestió de la diversitat i conèixer a fons els resultats de l’Enquesta de Convivència que es va realitzar l’any passat en aquests tres barris. Ho farem de la mà d’en Carlos Giménez, catedràtic d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Madrid i director científic del Projecte ICI.
La jornada, en el seu horari de tarda, també significarà un avenç important en el procés comunitari intercultural que s’està desenvolupant al districte. Serà el moment de celebrar una Trobada Comunitària per compartir els resultats de “Perspectives, procés participatiu per compartir Badalona Sud”, que ens ha portat a construir un relat compartit sobre la realitat dels tres barris del districte, fet a partir de la veu dels seus protagonistes: ciutadania, recursos tècnics i administracions.

Tant pels seus continguts, com per compartir i celebrar que de forma conjunta estem construint els barris en els que vivim i treballem, creiem que la jornada en el seu conjunt us pot ser de gran interès.

  • Dia: 15 de març Hora: 11h-13:30h. Espai: Casal Cívic Sant Roc. (Av. Maresme 182-190 Badalona)
Presentació dels resultats de l’Enquesta sobre Convivència 2015 realitzada al Districte 6 i Diàleg sobre gestió de la diversitat i convivència intercultural, amb Carlos Giménez
  • Dia: 15 de març Hora: 17:30h-19:30h. Escola Oficial d’Idiomes (Av. Marquès de Montroig, 237 Badalona)
Trobada Comunitària, on presentarem els resultats de la investigació participativa “Perspectives, procés participatiu per compartir Badalona Sud”.

Esperem trobar-vos-hi, i agraïrem que confirmeu assistència escrivint a icibadalonasud@surt.org

Consulta tot el procés de la investigació participativa aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s