Con mucho gusto, receptes d’estiu

Avui toquen receptes d’estiu, els típics plats que es cuinen en un dia de calor: “gazpacho” i amanida de pasta. Però abans dediquem una estoneta a conèixer una miqueta més la cultura catalana i l’espanyola. Les dones dels tallers de memòria fan un joc de preguntes i responstes sobre la cuina i els costums de l’estat Espanyol i el grup de castellà a de contestar.  IMG_6265 IMG_6269IMG_6264

Per localitzar d’on són típiques les ensaimades mallorquines o els pintxos bascos treballem per grups sobre el mapa de l’Estat Espanyol. També ens serveix perquè les dones expliquin quines són les seves localitats de procedència. Després ens posem mans a l’obra amb els ingredients del “gazpacho”. Com a segon plat tenim una fresca amanida de pasta.

IMG_2173IMG_6273  IMG_6281

Com sempre mengem metre anem parlant i ens despedim explicant que la propera setmana celebrarem la festa final del Ramadà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s