Signatura del conveni del Projecte ICI

Untitled Avui, 3 de març l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Badalona han signat un acord a través del qual prenen el compromís de desenvolupar el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural als barris de Sant Roc, Artigues i el Remei conjuntament amb la Fundació Surt.

Han presidit l’acte de presentació Marc Simón, director de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, Xavier García Albiol, alcalde de Badalona, i Jordi Nicolau, director Territorial de “la Caixa” a Barcelona.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural és una aposta de la ciutat per la convivència i la cohesió social, per afavorir el desenvolupament local i millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes de Badalona Sud, que inclou els barris de Sant Roc, Artigues i el Remei.

En aquest sentit, el Projecte ICI es planteja mantenir, millorar i establir relacions entre ciutadans i ciutadanes, recursos tècnics i administracions. Així, aquests tres actors de la vida comunitària esdevenen protagonistes i subjectes del seu propi procés de desenvolupament social i de millora de la convivència local.

L’Ajuntament de Badalona, la Fundació Surt i l’Obra Social “la Caixa” prenen el compromís de desenvolupar el projecte als barris de Sant Roc, Artigues i el Remei, contractant persones que actuen com a facilitadors i dinamitzadors de tot el procés, i que estaran a disposició de tots els àmbits i regidories. La direcció i coordinació del projecte recau sobre l’Obra Social “la Caixa”, un equip científic de la Universitat Autònoma de Madrid i un comitè assessor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s